VIRAL

To συγκλονιστικό video της μητέρας που περιγράφει αγώνα στον τυφλό γιο της

To συγκλονιστικό video της μητέρας που περιγράφει αγώνα στον τυφλό γιο της

Ο 11χρονος Νίκολας είναι τυφλός, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να απολαύσει τα ματς της αγαπημένης του Παλμέιρας, με τη βοήθεια της μητέρας του. Το VIDEO δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, το παρακάτω video είναι η πιο τρανή απόδειξη. Το στιγμιότυπο είναι από τις εξέδρες του γηπέδου της Παλμέιρας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κορίνθιανς την προηγούμενη Κυριακή (9/9).

Ο 11χρονος Νίκολας είναι οπαδός της Παλμέιρας και έχει χάσει από μικρός το 90% της όρασής του. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να πηγαίνει πολύ συχνά στο γήπεδο για την αγαπημένη του ομάδα (Παλμέιρας), με τη βοήθεια της μητέρας του, Σίλβια, η οποία κάθεται δίπλα του και του περιγράφει όλα όσα γίνονται στο χορτάρι.

Το VIDEO από τις εξέδρες του Allianz Parque έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και όταν το είδαν οι άνθρωποι της Παλμέιρας κάλεσαν τον 11χρονο Νίκολας στο γήπεδο, για να πατήσει εκεί που πατούν και οι ποδοσφαιριστές που θαυμάζει. Έτσι κι έγινε.

Άλλωστε, ό,τι δεν μπορείς να δεις με τα μάτια σου, μπορείς να το νιώσεις με την καρδιά σου...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ