ΣΤΗΛΕΣ

Το τακουνάκι του προπονητή Τέρι θα το ζήλευε και ο "JT"!

Aston Villa's assistant coach John Terry celebrates after the English Championship soccer match between Aston Villa and Swansea City, at Villa Park, in Birmingham, England,  Saturday, Oct. 20, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Aston Villa's assistant coach John Terry celebrates after the English Championship soccer match between Aston Villa and Swansea City, at Villa Park, in Birmingham, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Μία ημέρα πριν γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του ο Τζον Τέρι έκανε ο ίδιος δώρο στους φίλους της Άστον Βίλα, με ένα φανταστικό τακουνάκι στην προπόνηση των "χωριατών". Δείτε το VIDEO.

Ο Τζον Τέρι συμπληρώνει σήμερα (7/12) 38 χρόνια ζωής και θέλησε να εξωτερικεύσει τη χαρά του μέσα από αρκετές φωτογραφίες που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media, με την όμορφη ατμόσφαιρα που έφτιαξε για αυτόν η οικογένειά του αλλά και από αρκετές ευχές που δέχτηκε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο και ο ίδιος φρόντισε να προσφέρει ένα δώρο στους φίλους της Άστον Βίλα, καθώς μία ημέρα νωρίτερα πρωταγωνίστησε στην προπόνηση της ομάδας του.

Τι έκανε ο ιστορικός αρχηγός της Τσέλσι και νυν βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα; Ένα υπέροχο τακουνάκι που έστειλε τη μπάλα να προσγειωθεί μέσα σε τσάντα προπόνησης, με τον Τέρι να ανεβάζει το σχετικό video και να γνωρίζει την αποθέση από τους αμέτρητους φανς του.

Όσο για το δώρο που θα περιμένει από τους παίκτες της Βίλα, δεν θέλει ρώτημα: νίκη επί της Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Παρασκευής (22:00) που θα επιτρέψει στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ να μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου στην Premier League μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ.

Photo Credits: Anthony Devlin/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ