VIRAL

Το viral video του σκόρερ Ντίας που τρέλανε τους Αργεντίνους!

Το viral video του σκόρερ Ντίας που τρέλανε τους Αργεντίνους!

Ο Μαρσέλο Ντίας κατάφερε να γράψει ιστορία στο ντέρμπι της Ράσινγκ με την Ιντεπεντιέντε όχι μόνο για το νικητήριο γκολ του αλλά και για μία μπανάνα που έτρωγε... την ώρα που έπαιζε (VIDEOS).

Το βράδυ της Κυριακής η ποδοσφαιρική Ευρώπη καθηλώθηκε από το Ίντερ - Μίλαν όπου χάρισε έξι γκολ και αμέτρητες συγκινήσεις στους λάτρεις της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, όμως υπήρχε και ένα ματς στην Λατινική Αμερική που προσέφερε εξίσου δυνατές συγκινήσεις.

Πρόκειται για το κλασικό αργεντίνικο ντέρμπι μεταξύ της Ράσινγκ Κλουμπ και της Ιντεπεντιέντε, με τους γηπεδούχους να μένουν με 9 παίκτες ελέω της αποβολής δύο παικτών τους στο 40' και στο 46' αλλά να παίρνουν εκείνοι τη νίκη, με γκολ του Μαρσέλο Ντίας στο 86ο λεπτό που απογείωσε το "Estadio Presidente Juan Domingo Peron" της Αβελανέδα.

Το σκηνικό μάλιστα που έχει τρελάνει άπαντες δεν είναι το γκολ στο φινάλε που προκάλεσε έκρηξη συναισθημάτων στους οπαδούς της Ράσινγκ Κλουμπ αλλά μία ενέργεια του σκόρερ της ομάδας η οποία δεν συνηθίζεται στα γήπεδα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 33χρονος Χιλιανός μέσος ζήτησε από τον πάγκο να του πετάξουν μία μπανάνα, με τον Ντίας να την ξεφλουδίζει και να αρχίζει να την τρώει, εκτελώντας παράλληλα φάουλ και τρέχοντας κατόπιν για να κυνηγήσει τη μπάλα.

Δείτε το video που έχει γίνει viral:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ