VIRAL

Τότεναμ: Ο Ντόχερτι έσβησε τα tweets του για την Άρσεναλ

Wolverhampton Wanderers' Matt Doherty, right, challenges for the ball with Slovan Bratislava's Ibrahim Rabiu, center, as Slovan Bratislava's Joeri de Kamps looks them during the Europa League group K soccer match between Wolverhampton Wanderers and Slovan Bratislava at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Matt Doherty, right, challenges for the ball with Slovan Bratislava's Ibrahim Rabiu, center, as Slovan Bratislava's Joeri de Kamps looks them during the Europa League group K soccer match between Wolverhampton Wanderers and Slovan Bratislava at the Molineux Stadium, in Wolverhampton, England, Thursday, Nov. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Τότεναμ κοινοποίησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου εμφανίζεται ο Ματ Ντόχερτι να σβήνει παλαιότερά του τιτιβίσματα για την αγάπη του προς την Άρσεναλ. (VIDEO)

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, αποκτώντας τον Ματ Ντόχερτι που άφησε την Γουλβς μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, σε μία συμφωνία που θα αποφέρει στους λύκους το ποσό των 16.500.00 ευρώ.

Από την Παρασκευή (19/8) οι οπαδοί της Άρσεναλ κοινοποιούσαν στα social media παλαιότερα tweets του 28χρονο δεξιού μπακ από το 2012 και το 2013, ο οποίος δήλωνε την αγάπη του για τους κανονιέρηδες. "Είμαι τεράστιος φαν της Άρσεναλ", "Θα αγαπώ την Αρσεναλ για πάντα" αναφέρει σε δύο του τιτιβίσματα.

Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και παρουσίασε ένα ευρηματικό βίντεο. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ο Ντόχερτι καθισμένος μπροστά από το λάπτοπ του να παρακολουθεί τα παλαιότερα του tweets και να τα σβήνει. Στη συνέχεια, φυσικά, ακουμπάει το λογότυπο της νέας του ομάδας.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ