VIRAL

Τριών χρονών: Πρώτη φορά στο Old Trafford, σύνθημα και γκοοοολ

Manchester United's Paul Pogba, left vies for the ball with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Paul Pogba, left vies for the ball with Leicester City's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Είναι τριών ετών, πήγε για πρώτη φορά στο "Old Trafford", αγαπημένος του παίκτης είναι ο Πογκμπά, ο οποίος σκόραρε μπροστά του με πέναλτι. Η φοβερή αντίδραση του μικρού και ο πανηγυρισμός του στο γκολ του Γάλλου. (VIDEO)

Ένα εξαιρετικό video κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το βράδυ της Παρασκευής (10/8). Ένα παιδάκι τριών ετών έχει πάει για πρώτη φορά στο Old Trafford, συνοδεία ασφαλώς του μπαμπά του, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ. Αγαπημένος του παίκτης είναι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 3'.

Δείτε τον μικρό να πανηγυρίζει και να φωνάζει λίγο μετά το τέρμα του Γάλλου χαφ των "κόκκινων διαβόλων", οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 2-1 στην πρεμιέρα της Premier League.

AP Photo/Jon Super

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ