VIRAL

Τσέλσι: Γυναίκα οπαδός των μπλε έβαλε τη μούρη του Ιγκουαΐν στο στήθος της

Τσέλσι: Γυναίκα οπαδός των μπλε έβαλε τη μούρη του Ιγκουαΐν στο στήθος της

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πανηγύρισε έξαλλα το δεύτερο γκολ της Τσέλσι και μια γυναίκα οπαδός των μπλε έπιασε τη μούρη του και την έβαλε στο στήθος της. (VIDEO)

Τρομερό σασπένς επεφύλασε το ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 35η αγωνιστική της Premier League, με την Τσέλσι να μην εκμεταλλεύεται όσο θα ήθελε τις ήττες των Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμενο διήμερο, καθώς υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπέρνλι.

Στο 12' ο Αζάρ χόρεψε τους αμυντικούς της Μπέρνλι από τα αριστερά και σέρβιρε στον Καντέ που εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Χίτον, ενώ στο 14' ο Αθπιλικουέτα έδωσε πάσα με τακουνάκι στον Ιγκουαΐν και ο Αργεντινός ξετίναξε τα διχτυα για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ωστόσο την τελευταια τους λέξη καθώς βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 24' με τον Μπαρνς (2-2).

Όταν ο Ιγκουαΐν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μπέρνλι, έσπευσε να πανηγυρίσει με τους φίλους της ομάδας του. Μια γυναίκα οπαδός των μπλε, αποφάσισε να πιάσει τον Αργεντινό στράικερ από τη μούρη και να τη... χώσει στο στήθος της, προσφέροντας το highlight του αγώνα. Προφανώς η συγκεκριμένη είναι θαυμάστρια του "Πιπίτα" και δεν έχασε την ευκαιρία της.

Δείτε το σκηνικό και τα highlights του αγώνα:



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ