Η Ρόμα παρέθεσε δείπνο για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της και σε αυτό οι Τζανιόλο και Μαντσίνι έδωσαν ξεχωριστή λάμψη τραγουδώντας καραόκε το διάσημο Bella Ciao. Δείτε το VIDEO.

Μία εβδομάδα σχεδόν πριν από τα Χριστούγεννα, η Ρόμα διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι στο ξενοδοχείο της ιταλικής πρωτεύουσας "Parco dei Principi", με τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτή να είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

ADVERTISING

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των τζαλορόσι δήλωσε δυναμικό παρών ενώ δεν ήταν μόνο αυτοί που έκλεψαν την παράσταση καθώς η είσοδος ήταν ελεύθερη τόσο για τις συζύγους όσο και για τις κοπέλες των ποδοσφαιριστών, που δεν έχασαν την ευκαιρία να συνοδεύουν τους αγαπημένους τους.

Oi wags στη χριστουγενιάτικη γιορτή της Ρόμα

Inline Image

ADVERTISING

Ακόμα περισσότερο πάντως και από τις Wags της Ρόμα, εκείνοι που φρόντισαν να ξεχωρίστουν στο event ήταν δύο παίκτες του Πάουλο Φονσέκα. Ο λόγος για τους Νικολό Τζανιόλο και Τζανλούκα Μαντσίνι που άρπαξαν το μικρόφωνο και πήραν μέρος σε καραόκε, τραγουδώντας το διάσημο Bella Ciao και σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στα social media.

Μαντσίνι και Τζανιόλο τραγουδούν το Bella Ciao