ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής βόλεϊ: Εποχή Λεβάν Σαχράντζε για τον γηραιό, αχτίδα φωτός και για τα άλλα τμήματα

Ηρακλής βόλεϊ: Εποχή Λεβάν Σαχράντζε για τον γηραιό, αχτίδα φωτός και για τα άλλα τμήματα

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε η διοίκηση του Ηρακλή ανακοίνωσε ότι νέος χορηγός του τμήματος βόλεϊ ανδρών είναι ο Γεωργιανός επιχειρηματίας, Λεβάν Σαχράντζε.

Σε μία νέα εποχή φαίνεται ότι μπαίνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Μετά από πολλά προβλήματα με οφειλές σε αθλητές των προηγούμενων ετών, ο γηραιός αλλάζει σελίδα.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (06/10) ανακοινώθηκε ότι ο Λεβάν Σαχράντζε είναι ο νέος χορηγός του τμήματος. Πρόκειται για Γεωργιανό επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στις κατασκευές.

Πρώτος πήρε το λόγο ο μέχρι πρότινος, πρόεδρος του τμήματος, Μάκης Καλαϊτζίδης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κομμάτι των χρεών και των διακανονισμών: "Από πλευράς μας έγινε μία πρόταση για λύση 100 δόσεων, κάτι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020. Δεχθήκαμε όλες τις παρατηρήσεις που έβαλε ο ΠΑΣΑΠ και γι' αυτό ήμασταν σίγουροι. Η ομάδα που έγινε είναι η καλύτερη και η φθηνότερη των τελευταίων ετών. Πληρώσαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα γύρω στα 45.000 σε παιδιά από πέρσι και παιδιά που ήρθαν φέτος.

Ξέραμε ότι δε θα αλλάξει κάτι και θα πάμε στις 100 δόσεις. Φτάνοντας στο παρά πέντε (σ.σ. για να πάρει η ομάδα άδεια) κι ενώ μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος και τους ευχαριστώ δημόσια. Ενώ φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΣΑΠ την πήρε πίσω. Προσπαθήσαμε να πάμε σε μία διαπραγμάτευση συμφέρουσα για όλους".

Ο νέος επενδυτής του Ηρακλή, Λεβάν Σαχράντζε μιλώντας στα ελληνικά αναφέρθηκε στο πώς έφτασε στο σημείο να αναλάβει την ομάδα. "Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα γιατί κάνουμε μία καινούρια αρχή. Είμαστε μία ομάδα. Λέω είμαστε γιατί είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα, ένας στρατός που θα πολεμήσουμε μαζί. Ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα μου προσπάθησε αρκετό καιρό για να με πείσει να έρθω εδώ. Για μένα είναι εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω πόσο σπουδαίο έργο έκανε στο παρελθόν ως πρόεδρος του μπάσκετ.

Γύρω μου θα βρεθούν αρκετοί επιχειρηματίες από το πρώην ανατολικό μπλοκ και θα κάνουμε ένα σύλλογο σε όλα τα αθλήματα έτσι όπως πρέπει να είναι. Ξέρω ότι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε από την Ελλάδα, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, προέρχεται από τη δική μου χώρα. Εγώ θέλω να γίνω ο μεγαλύτερος επενδυτής του Ηρακλή από την ίδια χώρα που προέρχεται ο Βασίλης.

Ορίζω τον Απόστολο Τσιπίδη ως πρόεδρο της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που θα επενδύσω πάνω του. Έχω καταλάβει ότι ο Ηρακλής δεν είναι μία απλή ομάδα. Για κάποιους είναι ομάδα. Για άλλους μια ζωή ολόκληρη. Για κάποιους είναι έρωτας και για άλλους θρησκεία. Εμείς απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους είμαστε υποχρεωμένοι ώστε αυτοί οι άνθρωποι να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά και να παραμείνουν δίπλα μας.

Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας επιχειρηματίας από την πρώην Σοβιετική Ένωση σε αυτή την πόλη και είναι πρόεδρος σε μία γειτονική ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης. Σεβαστός και αξιόλογος, αλλά σύντομα θα ξεχαστεί γιατί εμείς είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι και θα προχωρήσουμε δυνατά" είπε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του .

Η νέα διοίκηση θα ζητήσει παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα ώστε να ετοιμάσει τον φάκελο και να πάρει την απαιτούμενη άδεια συμμετοχής στη Volley League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ