VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι ομάδες της Volley League Γυναικών πιέζουν για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Φάση από φιλικό του Ολυμπιακού με τη Θέτιδα Βούλας
Φάση από φιλικό του Ολυμπιακού με τη Θέτιδα Βούλας EUROKINISSI

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης των δεκατεσσάρων ομάδων της Volley League Γυναικών, τονίζοντας πως όλοι θέλουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Την ευχή για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών εξέφρασαν οι ομάδες του πρωταθλήματος κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΕΟΠΕ στάθηκε στο γεγονός πως όλες οι ομάδες θα γυρίσουν στα γήπεδα, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα, με την ελπίδα πως το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών θα επιστρέψει στην δράση.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργου Καραμπέτσου, και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις. Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού".

Την ίδια ώρα βέβαια, είναι γεγονός πως πολλές ομάδες θα παρουσιαστούν πολύ διαφορετικές εν συγκρίσει με την εικόνα που είχαν πριν από τη διακοπή. Κι αυτό γιατί έχασαν παίκτριες - κλειδιά αυτό το διάστημα (βλ. η Στέλλα Χριστοδούλου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και η Σοφία Κοσμά από τον Παναθηναϊκό), ενώ κι άλλες που είχαν συμφωνήσει προφορικά με ομάδες του εξωτερικού τις τελευταίες ημέρες, κάνουν πλέον δεύτερες σκέψεις για το αν θα παραμείνουν στην Ελλάδα με την ελπίδα της επανέναρξης του πρωταθλήματος ή θα φύγουν.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ