ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Ανακοίνωσε Κωνσταντίνου, παίρνει και Στεπανένκο

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών 2011-2012 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011
Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ γυναικών 2011-2012 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 EUROKINISSI SPORTS

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών συνεχίζεται, με την ολοκλήρωση της επιστροφής της Μανωλίνας Κωνσταντίνου και την απόκτηση της Μαργκαρίτα Στεπανένκο.

Το τυπικό έμενε για την επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό και το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και ανακοινώθηκε η μετακίνηση. Η 28χρονη Κύπρια ακραία θα φορέσει ξανά τα πράσινα, έπειτα από 10 χρόνια, έχοντας συνεχίζει την καριέρα της σε Ολυμπιακό (2012-2016), Ηρακλή Κηφισιάς (2016-2018), Ηλιούπολη (2018) και Θέτιδα (2018-2021).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την 28χρονη ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ακόμα ένα 'φίνο κορίτσι' προστέθηκε στο φετινό ρόστερ για το ένδοξο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η Κύπρια αθλήτρια επιστρέφει για δεύτερη φορά στο 'τριφύλλι' έπειτα από δέκα χρόνια με στόχο φυσικά να βοηθήσει από την πλευρά της να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μανωλίνα Κωνσταντίνου είπε: 'Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρεφω σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο μετά από 10 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός με αγκάλιασε όταν πρωτοξεκίνησα τη πορεία μου στην Ελλάδα και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία και τώρα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι σημαντικό για μένα να είμαι μέλος μιας ομάδας με υψηλούς στόχους και όνειρα και θα βάλω τα δυνατά μου για να υλοποιηθούν'.

Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό της Κωνσταντίνου που είναι και διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των εθνικών ομάδων της Κύπρου.

2002-2011 ΑΕ Λεμεσού

2011-2012 Παναθηναϊκός

2012-2016 Ολυμπιακός

2016-2018 Ηρακλής Κηφισιάς

2018 ΓΣ Ηλιούπολης

2018-2021 Θέτιδα Βούλας".

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΠΑΝΕΝΚΟ

Ύστερα απ' το μπαμ με την αρχηγό της εθνικής Ολλανδίας, Μάρετ Γκροθούες, την επιστροφή της Κωνσταντίνου, τις προσθήκες των Παναγιώτα Ρόγκα και Πηνελόπης Παπαστεργίου και τις ανανεώσεις των Εύα Χαντάβα και Εύα Μεταξά, οι "πράσινες" δεν σταματούν την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ήδη το SPORT 24 σας είχε ενημερώσει για τις 3 κινήσεις που θα γίνουν και αφορούν την απόκτηση δύο ξένων που θα αγωνίζονται στη διαγώνιο και το κέντρο και την απόκτηση μιας ακόμα πρωτοκλασάτης Ελληνίδας για το κέντρο. Ειδικά για την τελευταία θέση υπάρχει η περίπτωση μιας αθλήτριας η οποία έχει ξεχωρίσει και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αναφερόμαστε στην περίπτωση της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου η οποία την τελευταία διετία αγωνίζεται στον ΑΟ Θήρας.

Στα πλάνα βρίσκεται και η Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία έπειτα από 7 χρόνια στο εξωτερικό, ετοιμάζεται για επαναπατρισμό, ενώ η θέση της διαγωνίου θα καλυφθεί απ' την Μαργκαρίτα Στεπανένκο. Η 28χρονη που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία, αλλά πολιτογραφήθηκε Αζέρα, τα έχει βρει σε όλα με το "τριφύλλι" και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για την αθλήτρια που επιχείρησε να πάρει δανεική ο Ολυμπιακός το 2014, ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω της αλλαγής του διαβατηρίου της, που την ανάγκασε να μείνει στο Αζερμπαϊτζάν και την Τέλεκομ Μπακού για 4 χρόνια. Ακολούθησε η Μπεσίκτας, οι πολωνικές Πίλα, Ράντομ και πέρυσι στη Μινσκ Λευκορωσίας.

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ