VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ρανγκέλ: Ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη για το φτύσιμο στον Μπράουν

Ρανγκέλ: Ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη για το φτύσιμο στον Μπράουν

Ο Λούκας Ρανγκέλ ζήτησε συγγνώμη για το φτύσιμο προς τον Αντρέ και την γενικότερη συμπεριφορά του στο τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα.

Η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με τον Παναθηναϊκό για τη Volley League στιγματίστηκε από το απαράδεκτο επεισόδιο ανάμεσα στον Ρανγκέλ και τον Μπράουν, οι οποίοι είχαν ανοίξει διάλογο σε όλο τον αγώνα και στο τέλος παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Ο Βραζιλιάνος έφτυσε προς το μέρος του Καναδού και εκείνος σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε προς τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Μία μέρα αργότερα ο Ραγκέλ μέσα από τα social media που διατηρεί έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

"Χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι, συνέβη ένα ατυχές επεισόδιο ανάμεσα σε μένα και έναν παίκτη της Σύρου. Τώρα με καθαρό μυαλό και αφού το σκέφτηκα πολύ, συνειδητοποιώ ότι αντέδρασα ξεκάθαρα σε μια περίπτωση πλήρους αδρεναλίνης και δεν ήμουν σωστός. Mια κακή ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί από μια άλλη κακή ενέργεια όπως έκανα.

Γράφω αυτό το μήνυμα για να ζητήσω συγγνώμη από όλους! Πρώτα και ξεκάθαρα στον αντίπαλο μου, στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Λούκας. H συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το αναγνωρίζω.

Eκ των υστέρων, αυτή η πολύ δύσκολη σεζόν πλησιάζει στο τέλος και όλοι ωθούνται στα όριά τους. Kαι πάλι λυπάμαι πολύ για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι σε όλους να παραμείνουν σε τέλεια λογική, σε σώμα και μυαλό. Ειρήνη!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ