ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ γυναικών: Δυνατό τουρνουά στη Λαμία

Βόλεϊ γυναικών: Δυνατό τουρνουά στη Λαμία

Στις 2 και 3 Οκτωβρίου στο Χαλκιοπούλειο ο ΑΟ Λαμίας θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Θέτιδα Βούλας σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά.

Ένα δυνατό φιλικό τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου στο "Χαλκιοπούλειο" της Λαμίας όπου ο Δήμος της πόλης μαζί με τον ΑΟΛ θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τη Θέτιδα Βούλας.

Αναλυτική η ανακοίνωση: "Ο Δήμος Λαμίας μαζί με τον Α. Ο. Λαμίας 2013 διοργανώνει μεγάλο τουρνουά βόλεϊ γυναικών, ταράσσοντας αθλητικά δεδομένα της πόλης μας.

Ηχηρά ονόματα ομάδων του γυναικείου βόλεϊ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ – και μεγάλα ονόματα αθλητριών του βόλεϊ θα γεμίσουν στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2020 την σάλα του «Χαλκιοπούλειου» αλλά και την πόλη μας.

Το τουρνουά είναι η κορύφωση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας αλλά και ένα δυνατό τεστ της ομάδας μας ενόψει της Volleyleague (Α1) γυναικών που ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου.

Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 ευχαριστεί τον Δήμο Λαμίας για την στήριξη του αθλητισμού της πόλης μας και για την εν λόγω διοργάνωση, προσδοκώντας να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια για το γυναικείο βόλεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ