ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Στην Αϊντίν η Χριστοδούλου

Η Στέλλα Χριστοδούλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Η Στέλλα Χριστοδούλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Στην τουρκική Αϊντίν, στην οποία αγωνίζεται η Ανθή Βασιλαντωνάκη, θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν η Στέλλα Χριστοδούλου.

Τα φτερά της για το εξωτερικό θα ανοίξει και η Στέλλα Χριστοδούλου. Το αδιέξοδο που επικρατεί στο ελληνικό βόλεϊ ανάγκασαν την αρχηγό του Ολυμπιακού να κοιτάξει τις επιλογές της στο εξωτερικό.

Έτσι, η πασαδόρος της εθνικής συμφώνησε με την τουρκική Αϊντίν. Μάλιστα, εκεί θα βρει και την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό αφού οι προτάσεις που είχε μέχρι στιγμής δεν κάλυπταν. Πλέον, στα 29 της χρόνια και με δεδομένη την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ η συγκεκριμένη επιλογή έμοιαζε με μονόδρομο.

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Από εκεί και πέρα πολλές ομάδες έχουν ανάψει το πράσινο φως σε παίκτριες του να αποχωρήσουν. Ήδη, στο εξωτερικό έχουν μετακομίσει αρκετές αθλήτριες.

Οι Μαρία Οικονομίδου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου παίζουν πλέον στο Ισραήλ και τη Μακαμπί Χάιφα, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπεκεσκαμπάι στην Ουγγαρία, η Μαρία Γενιτσαρίδη στη γερμανική Τούρινγκεν, στην ελβετική Σαφχάουζεν η Σοφία Κοσμά και η Νάσια Λιάγκη στην ισπανική Λούγκο.

Σύντομα τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αθλήτριες, όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε κάτι. Κάποιες ομάδες, παρά το γεγονός ότι στο δίμηνο της διακοπής δεν έχουν δώσει ευρώ στις αθλήτριες δεν τους επιτρέπουν να πάνε και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μία ακατανόητη κίνηση από τη στιγμή που είναι άγνωστο εάν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε πως έστω και στο τέλος θα λογικευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ