VIRAL

Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για να "ιδρώσεις τη φανέλα"

Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για να "ιδρώσεις τη φανέλα"

Ο fitness editor, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, παρουσιάζει το επόμενο πρόγραμμα γυμναστικής με το οποίο θα ανεβάσεις τους παλμούς σου και θα βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Στην περίπτωση που έχασες το πρώτο πρόγραμμα, ακολούθησε το link για να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου!

Το σημερινό πρόγραμμα που θα σου παρουσιάσουμε είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ιδρώσεις την φανέλα. Το περπάτημα ήταν μια λύση τις προηγούμενες μέρες του εγκλεισμού, τώρα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς και εμείς σου δίνουμε την εναλλακτική λύση με αερόβια προπόνηση στο παρακάτω πρόγραμμα. Οι ασκήσεις έχουν επιλεχθεί για να ανεβάσουν τους παλμούς σου, να γυμνάσουν την καρδιά, τους πνεύμονες και ιδιαίτερα τους μυς των ποδιών και του κορμού. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και φυσικά θα κάψεις λίπος.

Πριν ξεκινήσεις φρόντισε να εφοδιάσεις τον οργανισμό σου με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα στοιχεία που θα σε θωρακίσουν και θα σε βοηθήσουν τόσο στις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και της προπόνησής σου. Κάθε πρωί φρόντισε να παίρνεις την πολυβιταμίνη Immuvit plus Q10 ή Immuvit prime 50+ αν είσαι άνω των 50 ετών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι δεν χρειάζεται εξοπλισμός παρά μόνο ένα στρώμα, ενώ παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να το εκτελέσεις και σε εξωτερικό χώρο όπως τον κήπο σου ή ακόμα καλύτερα από σήμερα μπορείς να πας στο κοντινότερο πάρκο της γειτονιάς και να απολαύσεις την επαφή με την φύση και το εξωτερικό περιβάλλον! Σε κάποιες ασκήσεις απαιτείται να χρησιμοποιήσεις ένα σκαλί. Αν δεν έχεις, τότε βρες ένα στεπ προπόνησης, ένα σκαμπό, μια σταθερή καρέκλα ή τον καναπέ σου.

Θα εκτελέσεις την κάθε άσκηση με χρόνο. Προσπάθησε να κάνεις από 90 μέχρι 120 δευτερόλεπτα την κάθε άσκηση. Ο χρόνος εξαρτάται καθαρά από το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όταν τελειώσεις την μία άσκηση ξεκουράσου 30 δευτερόλεπτα και προχώρησε στην επόμενη. Όταν κάνεις και τις 5 ασκήσεις ξεκουράσου 3 λεπτά και επανάλαβε τον κύκλο. Κάνε συνολικά 3 κύκλους.

Ξεκινάμε.

1. Καθίσματα με άλμα

Εκτέλεσε 2 καθίσματα και μετά κάνε ένα μεγάλο άλμα. Προσπάθησε να συνεχίσεις σε σταθερό μοτίβο την άσκηση.

2. Κάθισμα με προβολές

Εκτελώντας μόνο με το ένα πόδι, κάνε προβολή πίσω, μετά κάθισμα, μετά προβολή εμπρός και πάλι κάθισμα. Συνέχισε να γυμνάζεις το ένα πόδι και όταν ολοκληρώσεις το χρόνο τότε εκτέλεσε με το άλλο πόδι.

3. Κοιλιακοί V

Μια απαιτητική άσκηση για να γυμνάσεις την κοιλιά σου. Θα νοιώσεις έντονο κάψιμο στους κοιλιακούς. Βρες τον σωστό ρυθμό ώστε να μην κουραστείς και τα παρατήσεις.

4. Jumps

Σε ένα μικρό ύψος-σκαλί εκτέλεσε συνεχόμενα μικρά άλματα. Εκτέλεσε την κίνηση με τις γάμπες σου και όσο πιο γρήγορα μπορείς.

5. Step lunge

Ανέβα σε ένα ψηλό σκαλί κοιτώντας στο πλάι και εκτέλεσε μια πλάγια προβολή λυγίζοντας το πόδι. Σπρώξε δυνατά ώστε να ανέβει το πόδι στην αρχική του θέση.

Με αυτές τις 5 ασκήσεις δεν θα αλλάξει μόνο το σώμα σου αλλά και η διάθεσή σου, η καθημερινότητά σου! Το σώμα θα ξυπνήσει και θα αλλάξει σταδιακά! Η φροντίδα του σώματος και της υγείας μας πρέπει να ενταχθεί στην καθημερινότητά μας με έξυπνους αλλά και διασκεδαστικούς τρόπους. Ακολούθησε και εσύ το πλάνο από τον Βαγγέλη Πολυμερόπουλο, στην συνέχεια ανέβασέ το με ένα instagram post ή Instagram story και τα αγαπημένα μας θα τα κάνουμε share μέσα από τα stories μας! Μην ξεχάσεις στην φωτογραφία σου να κάνεις mention @sport24 και @immuvitgreece.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ