GAMES

Κάνοντας γύρο του θριάμβου σε virtual πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Κάνοντας γύρο του θριάμβου σε virtual πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Η εμπειρία του πονταρίσματος σε virtual αγώνες ποδοσφαίρου εμπεριέχει αδρεναλίνη σε γενναίες δόσεις.

Περιμένοντας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Superleague μετά την καραντίνα, η στέρηση της παρακολούθησης ενός αγώνα, της περιπέτειας του πονταρίσματος είχε χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο. Σαν μικρό παιδί κάθε βράδυ ευχόμουν τα Σαββατοκύριακα να γυρνούσαν πίσω όπως τα είχαμε μάθει: Με αγώνες, με ντέρμπι, με ανατροπές στο 90`, με ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις μύθων και αφανών ηρώων του ποδοσφαίρου. Όταν ανακοινώθηκε η επανεκκίνηση της Superleague, ήμουν ήδη στην είσοδο ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ, έτοιμος να πανηγυρίσω το γεγονός αυτό όπως άξιζε, ποντάροντας σε αγώνες virtual ποδοσφαίρου!

Γιατί virtual ποδόσφαιρο;

Λίγο πριν ξεκινήσω να ποντάρω, συνήθως ως και σε 8 αγώνες κάθε φορά, εντός εικονικού πρωταθλήματος, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι οι θρυλικές στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει παίζοντας κάποιο ποδοσφαιρικό video game. Το virtual ποδόσφαιρο συνδυάζει την περιπέτεια ενός πρωταθλήματος FIFA ή Pro Evolution, με την αδρεναλίνη του πονταρίσματος σε αγώνες με ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων, 300 νέες φάσεις και γραφικά που φτάνουν πιο κοντά από ποτέ στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Ο στοιχηματισμός γίνεται μέσω της συμπλήρωσης δελτίου ή μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης Opapbet και περιλαμβάνει εικονικούς αγώνες με συλλόγους ή εθνικές ομάδες. Ο κάθε αγώνας περιλαμβάνει πλάνα με τα κορυφαία στιγμιοτυπα, μεταδίδεται ταυτόχρονα σε όλα τα πρακτορεία του δικτύου του ΟΠΑΠ και διαρκεί λίγα λεπτά.

Ο γύρος του θριάμβου

Με κάθε συμμετοχή μου σε virtual sports αγώνα, ένιωθα παίκτης-προπονητής-φίλαθλος και παίκτης στοιχήματος ταυτόχρονα. Ο γύρος του θριάμβου μετά από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα είχε περισσότερη χαρά και αδρεναλίνη από ποτέ. Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ήταν κοντά και μέσα στο πρακτορειο του ΟΠΑΠ που βρισκόμουν μπορούσα να το μυριστώ, μπορούσα να την ‘ακούσω’ να καταφθάνει. Τόσο ρεαλιστική είναι η εμπειρία μιας βραδιάς σε virtual πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Βγαίνεις από το πρακτορείο και νιώθεις πια πρωταθλητής, ακούγοντας τα τύμπανα της νίκης μέχρι την επόμενη φορά που θα ποντάρεις ξανά.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ