VIRAL

Ημιτελικοί 'φωτιά' στο Panini Tournament του Sport24.gr

Ημιτελικοί 'φωτιά' στο Panini Tournament του Sport24.gr

Δύο τρομερές μονομαχίες στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό του Panini Tournament του Sport24.gr.

To Panini Tournament του Sport24.gr συνεχίζεται με δύο τρομερές μονομαχίες στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό. Η Αγγλία του Γιάννη Φιλέρη ήρθε αντιμέτωπη με την Ιταλία του Παντελή Διαμαντόπουλου, την ίδια ώρα που ένα άλλο μεγάλο ματς βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο Παντελής Βλαχόπουλος, εκπροσωπώντας την Γαλλία 'διασταύρωσε τα ξίφη του' με τον Θέμη Καίσαρη που εκπροσώπησε την Πορτογαλία με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

Οι τέσσερις δημοσιογράφοι πήραν στα χέρια τους τις κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL, μια φοβερή συλλογή με ανταλλάξιμες κάρτες για ατελείωτο παιχνίδι είτε με φίλους, είτε online απέναντι σε συλλέκτες απ' όλο τον κόσμο, καθίσαν αναπαυτικά στο τραπέζι της 24MEDIA και οι μάχες ξεκίνησαν. Κάθε δημοσιογράφος πήρε από τέσσερα φακελάκια Adrenalyn XL μπροστά του. Η διαδικασία και οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν απλοί: Οι δύο δημοσιογράφοι άνοιγαν εναλλάξ, μία ο ένας και μία ο άλλος τις κάρτες τους και όποιος έβρισκε παίκτη της εθνικής ομάδας που εκπροσωπούσε, σκόραρε.

Ημιτελικοί 'φωτιά' στο Panini Tournament του Sport24.gr

Info: Η κάρτα με το σήμα της χώρας/ομάδας μετράει για τρία γκολ, ενώ οι συλλεκτικές κάρτες για δύο.

Spoiler Alert!

Τα ματς των ημιτελικών ήταν πολύ δυνατά και με πολλά γκολ. Ποιοι δύο δημοσιογράφοι προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Ο τελικός θα είναι, λοιπόν, υπόθεση των... Παντελήδων! Ο Παντελής Διαμαντόπουλος με την Ιταλία 'διέλυσε' την Αγγλία του Γιάννη Φιλέρη με 5-1, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε 'περίπατο'. Από την άλλη, ο έτερος ημιτελικός των Πορτογαλία - Γαλλία (aka Παντελής Βλαχόπουλος VS Θέμης Καίσαρης) ήταν ντέρμπι, με την Γαλλία να είναι εκείνη που τελικά επικράτησε με σκορ 3-2, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Panini Tournament του Sport24.gr.

Αν είσαι fan της Panini, της μεγάλης αγάπης των παιδικών μας χρόνων, αν θέλεις κι εσύ να φτιάξεις το δικό σου τουρνουά με την παρέα σου, μπορείς να βρεις τις επίσημες αδειοδοτημένες κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα και online στο διαδικτυακό κατάστημα της Panini.

Όσο για τον μεγάλο τελικό στο δικό μας Panini Tournament, stay tuned γιατί η στιγμή της στέψης έρχεται...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ