VIRAL

Παντελής εναντίον Παντελή: Το Panini Tournament του Sport24.gr έβγαλε πρωταθλητή

Παντελής εναντίον Παντελή: Το Panini Tournament του Sport24.gr έβγαλε πρωταθλητή

Ιταλία και Γαλλία aka Παντελής Διαμαντόπουλος και Παντελής Βλαχόπουλος 'κονταροχτυπήθηκαν' στον μεγάλο τελικό του Panini Tournament του Sport24.gr. Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής.

Ήρθε η στιγμή. Η ώρα του μεγάλου τελικού του Panini Tournament του Sport24.gr έφτασε! Οι δύο διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή στο τουρνουά ήταν ο Παντελής Διαμανόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την Ιταλία και ο Παντελής Βλαχόπουλος με την Γαλλία.

Πώς φτάσαμε, όμως, μέχρι εδώ; Ο πρώτος ξεπέρασε τα εμπόδια της Γερμανίας και της Αγγλίας σε προημιτελικά και ημιτελικούς αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να 'πετάξει' εκτός τουρνουά την Ρωσία και στη συνέχεια την Πορτογαλία για να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου πήραν στα χέρια τους τις κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL, μια φοβερή συλλογή με ανταλλάξιμες κάρτες για ατελείωτο παιχνίδι είτε με φίλους, είτε online απέναντι σε συλλέκτες απ' όλο τον κόσμο, καθίσαν αναπαυτικά στο τραπέζι της 24MEDIA και οι μάχες ξεκίνησαν. Κάθε δημοσιογράφος πήρε από τέσσερα φακελάκια Adrenalyn XL μπροστά του.

Η διαδικασία και οι κανόνες του παιχνιδιού ήταν απλοί: Οι δύο δημοσιογράφοι άνοιγαν εναλλάξ, μία ο ένας και μία ο άλλος τις κάρτες τους και όποιος έβρισκε παίκτη της εθνικής ομάδας που εκπροσωπούσε, σκόραρε.

Παντελής εναντίον Παντελή: Το Panini Tournament του Sport24.gr έβγαλε πρωταθλητή
[email protected]

Info: Η κάρτα με το σήμα της χώρας/ομάδας μετράει για τρία γκολ, ενώ οι συλλεκτικές κάρτες για δύο.

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του Panini Tournament του Sport24.gr; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Ο τελικός εξελίχθηκε σε 'περίπατο' για την Ιταλία του Παντελή Διαμαντόπουλου, ο οποίος είναι και ο μεγάλος νικητής του Panini Tournament του Sport24.gr, επικρατώντας της Γαλλίας του Παντελή Βλαχόπουλου με το εντυπωσιακό 5-1. Και ενώ το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 2-1, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην Ιταλία, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παντελής Διαμαντόπουλος είχε την τύχη με το μέρος του και με 'χαριστική βολή' την κάρτα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Παντελής εναντίον Παντελή: Το Panini Tournament του Sport24.gr έβγαλε πρωταθλητή
[email protected]

Η Ιταλία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Panini Tournament που έφτασε στο τέλος του! Αν είσαι fan της Panini, της μεγάλης αγάπης των παιδικών μας χρόνων, αν θέλεις κι εσύ να φτιάξεις το δικό σου τουρνουά με την παρέα σου, μπορείς να βρεις τις επίσημες αδειοδοτημένες κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL σε περίπτερα, ψιλικατζίδικα και online στο διαδικτυακό κατάστημα της Panini.

Enjoy!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ