SPORTS & GOSSIP

Αγκαλιά με την Τζούλια Ρόμπερτς ο Αλέξις Σάντσες

Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal of the game during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Alexis Sanchez celebrates after scoring his sides 1st goal of the game during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε φιλικό στο Λος Άντζελες και η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο και εν συνεχεία στα αποδυτήρια και να φωτογραφηθεί με παίκτες των "κόκκινων διαβόλων". (PICS)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και την Πέμπτη τα ξημερώματα αντιμετώπισε τη Μίλαν.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν και πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ ανάμεσα στους οποίους η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Γκάρι Όλντμαν.

Και οι δυο τους μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έβγαλαν φωτογραφίες με κάποιους παίκτες των "κόκκινων διαβόλων". Μάλιστα και οι δυο τους επέλεξαν τον Αλέξις Σάντσες ο οποίος είναι ο σταρ της ομάδας δεδομένων των απουσιών των Πογκμπά, Λουκακού που έχουν άδεια.

Ο Χιλιανός φωτογραφήθηκε μαζί και με τους δυο και στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο instagram κάνοντας το εξής σχόλιο: «Cinema legends» δηλαδή «θρύλοι κινηματογράφου». Η Ρόμπερτς μάλιστα δείχνει να έχει αφεθεί στην αγκαλιά του επιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Αγκαλιά με την Τζούλια Ρόμπερτς ο Αλέξις Σάντσες


Αγκαλιά με την Τζούλια Ρόμπερτς ο Αλέξις Σάντσες
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ