SPORTS & GOSSIP

Badr Hari: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ντόπινγκ ο φίλος του Ρονάλντο

Badr Hari: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ντόπινγκ ο φίλος του Ρονάλντο

Ο "bad boy" του kickboxing, Badr Hari που το 2012 ερωτεύτηκε τη γυναίκα του Γκούλιτ και μετά έγινε φίλος με τον Κριστιάνο κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια αποκλεισμού λόγω ντόπινγκ.

Νέα μπλεξίματα για τον Μαροκινό σούπερ σταρ του kickboxing, Badr Hari. O μαχητής που ζει μόνιμα στην Ολλανδία φέρεται να ήταν θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε από τις αρμόδιες Αρχές μεταξύ 2017 - 2018 και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών από τους αγώνες.

Ο Badr Hari, παλαιότερα, είχε μπει στη φυλακή γιατί είχε ξυλοκοπήσει ιδιοκτήτη κλαμπ ωστόσο έγινε περισσότερο γνωστός στον κόσμο λόγω του ποδοσφαίρου.

Το 2012 η πρώην σύζυγος του Ολλανδού θρύλου, Ρουντ Γκούλιτ και ανιψιά του Γιόχαν Κρόιφ, Εστέλ είχε ανακοινώσει ότι θέλει διαζύγιο από τον παλαίμαχο αστέρα επειδή δεν άντεχε άλλο τις απιστίες του. Λίγο αργότερα, πάντως, έκανε γνωστό ότι κι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον Badr Hari, αλλά τόνισε ότι ο Μαροκινός δεν είναι η αιτία που επιθυμούσε τον χωρισμό από τον Γκούλιτ: " Ο Ρουντ με έσπρωξε στον Badr..." ήταν τα λόγια της.

Εκείνη την εποχή μάλιστα είχε γραφτεί ότι ο Badr Hari που έχει πατήσει το κεφάλι αντιπάλου του μέσα στο ρινγκ και απασχολούσε συχνά πυκνά τις Αρχές θέλησε να ξεκαθαρίσει με τον Γκούλιτ , πηγαίνοντας στο σπίτι του. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή.

O Badr και η Εστέλ ήταν ζευγάρι μέχρι τις αρχές του 2018 με τα ολλανδικά μίντια να γράφουν τώρα ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν χωρίσει. Η Εστέλ, πάντως, δεν άφησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του kickboxing ούτε όταν βρισκόταν στη φυλακή -για το περιστατικό στο κλαμπ- και τον επισκεπτόταν: " Έκλαιγα όταν έπρεπε να τον χαιρετήσω" έλεγε χαρακτηριστικά.

Στον ποδοσφαιρικό κόσμο, επίσης, ο Hari έγινε διάσημος λόγω της αγάπης του για την Ρεάλ Μαδρίτης και την φιλία του με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος, μάλιστα, την περίοδο που έκανε παρέα με τον Μαροκινό πανηγύριζε τα γκολ του με πυγμαχικές κινήσεις και πολλοί το είχαν συνδυάσει με τις... παρέες που έκανε.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ