SPORTS & GOSSIP

Επιτέλους γάμος για τον Χάρι Κέιν

Επιτέλους γάμος για τον Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε μία έντονη ποδοσφαιρική σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο στην προσωπική του ζωή, καθώς νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτι Γκούντλαντ (PHOTOS).

Μετά από αρχικανονιέρης στην Τότεναμ, αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και πατέρας δύο παιδιών, ο Χάρι Κέιν θα έχει πλέον έναν ακόμα τίτλο να τον ακολουθεί καθώς ανήκει πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων.

Η Κέιτι Γκούντλαντ ήταν η κοπέλα που τον συντρόφευε από νεαρή ηλικία και μετά από αρκετά χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με τον 25χρονο επιθετικό να προχωράει στην αποκάλυψη μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο Κέιν ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter από τον γάμο του, χωρίς να αποκαλύψει που έγινε αυτός, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Επιτέλους παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη! Σε αγαπώ Κέιτι Γκούντλαντ!"

Επιτέλους γάμος για τον Χάρι Κέιν

Επιτέλους γάμος για τον Χάρι Κέιν

Σημειώνεται πως ο Κέιν είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον Ιούλιο του 2017 όταν έκαναν μαζί διακοπές στα νησιά Μπαρμπέιντος, με πλήθος συμπαικτών του στην εθνική Αγγλίας αλλά και παλαιμάχων άσων να δίνουν ευχές στον φορ της Τότεναμ μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Photo Credits: @ Twitter - @HarryKane

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ