SPORTS & GOSSIP

Γέλενα Καρλέουσα: Η 40άρα πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Βράνιες και Τόσιτς

Γέλενα Καρλέουσα: Η 40άρα πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Βράνιες και Τόσιτς

Μέσα σε λίγες ώρες, η Γέλενα Καρλέουσα έγινε ευρέως γνωστή στην χώρα μας λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε μεταξύ αυτής και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες.

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και τη Γέλενα Καρλέουσα με τη Σέρβα τραγουδίστρια να απαντά με γυμνές φωτογραφίες του Βόσνιου στα social media.

H πέτρα του σκανδάλου, είναι σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς, του Σέρβου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα και σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα με την ομάδα της Γκουανζού.

Η 40χρονη Σέρβα είναι αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε Βοσνία, Ελλάδα και Σερβία καθώς το σκάνδαλο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις πλέον. Ωστόσο, η πληθωρική ποπ σταρ της βαλκανικής χώρας έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τα ΜΜΕ, όπως το 2017, όταν ο συζυγός της αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας και οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας απαιτούσαν από το ζευγάρι να κάνουν αποχή από το σεξ μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Με τον Ντούσκο Τόσιτς είναι παντρεμένοι από το 2008, έχουν μαζί δύο κόρες, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, το σώμα της διατηρείται σε άψογη φόρμα.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ