ΣΤΗΛΕΣ

Η 21χρονη σύντροφος του Ντι Κάπριο είδε μαζί του το Παρί - Λίβερπουλ

Camila Morrone poses for a portrait to promote the film "Never Goin' Back" at the Music Lodge during the Sundance Film Festival on Monday, Jan. 22, 2018, in Park City, Utah. (Photo by Taylor Jewell/Invision/AP)
Camila Morrone poses for a portrait to promote the film "Never Goin' Back" at the Music Lodge during the Sundance Film Festival on Monday, Jan. 22, 2018, in Park City, Utah. (Photo by Taylor Jewell/Invision/AP) TAYLOR JEWELL/INVISION/AP

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η μόλις 21 ετών σύντροφός του, Καμίλα Μορόνε, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (28/11) στο "Parc des Princes" και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της Παρί με τη Λίβερπουλ.

Το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λίβερπουλ στο "Παρκ ντε Πρενς" ήταν αυτό που συγκέντρωσε τα βλέμματα το βράδυ της Τετάρτης (28/11). Δικαίως, αφού ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με τους παίκτες του Τούχελ να επικρατούν στο φινάλε.

Όσοι επέλεξαν να δουν είτε από την τηλεόραση, είτε από κοντά το συγκεκριμένο ματς δικαιώθηκαν. Ανάμεσα σε αυτούς και οι διάσημοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Parc des Princes". Άλεν Προστ, Μικ Τζάγκερ και Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ απαθανατίστηκαν στα VIP του γηπέδου. Μαζί τους και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος έχει βρεθεί πολλάκις σε αθλητικά γεγονότα που δεν αφορούν μονάχα ένα σπορ. Από τένις μέχρι γκολφ και χόκεϊ...

Ο 44χρονος ηθοποιός δεν ήταν μόνος, αφού στο πλευρό του βρισκόταν η επί ένα χρόνο σύντροφός του, Καμίλα Μορόνε. Όπως και ο διάσημος ηθοποιός, έτσι και η γεννημένη στο Μπουένος Αϊρες καλλονή φορούσαν μαύρα γυαλιά και σκουρόχρωμα ρούχα στην προσπάθειά τους να περάσουν απαρατήρητοι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κεντρική photo: Taylor Jewell/Invision/AP

Δείτε την εντυπωσιακή Καμίλα:

Rain hair

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

At least this heat wave brought good lighting. I’m thankful.

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Home for good

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ