SPORTS & GOSSIP

Η αφιέρωση της συντρόφου του Χακίμι σε καυτό σορτσάκι

Η αφιέρωση της συντρόφου του Χακίμι σε καυτό σορτσάκι

Η σύντροφος του δεξιού μπακ της Ντόρτμουντ, Ακράφ Χακίμι, έφτιαξε ένα καυτό σορτσάκι με ξεχωριστή αφιέρωση στον σύντροφό της. (Photo)

Είναι ένα από τα ζευγάρια που δεν απασχολούν ιδιαίτερα με την προσωπική τους ζωή. Ο λόγος για τον Ακράφ Χακίμι και την Χίμπα Αμπούκ. Αυτός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Ντόρτμουντ.

Εκείνη, είναι ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές. Όταν έγινε γνωστή η σχέση τους εκείνο που είχε απασχολήσει ήταν η σημαντική διαφορά ηλικίας που έχουν.

Βλέπεται ο Ακράφ Χακίμι είναι 20 ετών και η Ισπανίδα ηθοποιός είναι 32. Τώρα, τα ισπανικά Μέσα ενδιαφέρθηκαν για τη σχέση τους λόγω μιας ανάρτησης που έκανε η Αμπούκ. Αρχικά, όλοι έμειναν στο καυτό σορτσάκι της 32χρονης ηθοποιού.

Μία πιο προσεκτική ματιά όμως σε αυτό δείχνει την σπέσιαλ αφιέρωση που υπάρχει σε αυτό. Όπως θα δείτε υπάρχουν τα μικρά ονόματα του ζευγαριού και μία καρδιά στη μέση. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα της Χίμπα Αμπούκ.

Η αφιέρωση της συντρόφου του Χακίμι σε καυτό σορτσάκι
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ