SPORTS & GOSSIP

Η Γκέτεμποργκ διοργανώνει greek party με DJ τον Γιάννη Ανέστη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γκέτεμποργκ ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο του αγώνα με την Εσκιλστούνα θα διοργανώσει souvlaki party, με οικοδεσπότη τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος θα έχει επιλέξει και τα αγαπημένα του ελληνικά τραγούδια.

Ο Γιάννης Ανέστης, ύστερα από το αποτυχημένο πέρασμα από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, συνεχίζει την καριέρα του στη Σουηδία για χάρη της Γκέτεμποργκ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους τόσο των οπαδών, όσο και της ομάδας, με τους διοικούντες το σύλλογο να διοργανώνουν... greek party στο πλαίσιο του αγώνα με την Εσκιλστούνα την προσεχή Κυριακή (21/07).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σουηδικής ομάδας, ο Ανέστης θα έχει το ρόλο του... οικοδεσπότη, αφού από τα μεγάφωνα του γηπέδου θα παίξουν τα αγαπημένα του ελληνικά τραγούδια, ενώ θα προσφέρονται σουβλάκια και θα σερβίρονται ελληνικά ποτά. Τα πάντα θα είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα εξ αυτών. Η Γκέτεμποργκ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Μάλμε.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Η Γκέτεμποργκ διοργανώνει greek party με DJ τον Γιάννη Ανέστη

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ