SPORTS & GOSSIP

Η Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Γωγώ Μαστροκώστα έβγαλε φωτογραφία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν οι δυο τους αντάμωσαν στο Costa Navarino, ενώ με τον CR7 φωτογραφήθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Τραϊανός Δέλλας και η σύζυγός του, Γωγώ Μαστροκώστα, κάνουν διακοπές στο Costa Navarino, όπως βέβαια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Έτσι, δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τον CR7, ο οποίος φυσικά και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

"Ε δεν αντισταθήκαμε όλοι ...οικογενειακώς ,σε μια φωτογραφία στον Κριστιάνο", έγραψε με εμφανή δόση χιούμορ η Γωγώ Μαστροκώστα, με τον Ρονάλντο να έχει ένα πλατύ χαμόγελο δίπλα στην πάντα όμορφη σύζυγο του "Κολοσσού".

Όταν, δε, φωτογραφήκε με τον Ρονάλντο ο Δέλλας, δεν γνωρίζουμε αν του υπενθύμισε το τι συνέβη το 2004 στο Euro. Τραυματική η τότε εμπειρία για τον Πορτογάλο, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Ευρώπης.

"Τον πέτυχα μετά από 15 χρόνια.εδω που τα λέμε ευτυχώς που δεν θα παίξει στις 4 Ιουλίου αντίπαλος μας @gr_legends_2004 γιατί όπως βλέπετε είναι σε.....καλή κατάσταση", έγραψε με τη σειρά του ο Δέλλας στο Instagram.



TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ