SPORTS & GOSSIP

Η Μελίσα κρατάει τον Μπόατενγκ στην Ιταλία

Η Μελίσα κρατάει τον Μπόατενγκ στην Ιταλία

Παρότι ήταν μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Άιντραχτ, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση έχει και η γυναίκα του Μελίσα Σάτα.

Μετά την μεταγραφή του Γκανέζου επιθετικού Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ τον Γενάρη του 2019 στην Μπαρτσελόνα, οι σχέσεις με την σύζυγο του Μελίσα Σάτα ήταν σε οριακό σημείο.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού, ύστερα από το διάλειμμα που είχε μεσολαβήσει στον γάμο τους από τις αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι δύο τους αναμένεται να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Η Μελίσα κρατάει τον Μπόατενγκ στην Ιταλία

Όλη αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει άρδην και την ποδοσφαιρική καριέρα του Μπόατενγκ, καθώς και την πλάνα του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Παρόλο πως είχε έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ, η επανασύνδεση του με την Ιταλίδα τηλεπερσόνα τον φέρνει μία ανάσα από την συμφωνία με την Φιορεντίνα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την γερμανική ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, οι βιόλα θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του "πρίγκιπα" (μετά το 6μηνο πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα) και μία νέα ευκαιρία για να σώσει τον γάμο του με την Μελίσα Σάτα.

View this post on Instagram

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ