SPORTS & GOSSIP

Η Ντιλέτα Λεότα άναψε φωτιές στο κοινό του "Σαν Πάολο"

Η Ντιλέτα Λεότα άναψε φωτιές στο κοινό του "Σαν Πάολο"

Το κοινό στο "Σαν Πάολο" δεν αποθέωσε μόνο την Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι για τη νίκη της με 2-1 επί της Μπρέσια αλλά και την εκρηκτική Ντιλέτα Λεότα την ωρα του ρεπορτάζ (VIDEOS).

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες όσον αφορά στο χωρο της αθλητικής ενημέρωσης στη γειτονική χώρα και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνει κατακόρυφα το φαν κλαμπ της, μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα social media και δη στο Instagram.

H αναφορά φυσικά γίνεται στην Ντιλέτα Λεότα, με την ρεπόρτερ να κάνει την εμφάνισή της το απόγευμα της Κυριακής στο "Σαν Πάολο" για λογαριασμού του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζεται (DAZN) και να προκαλεί αρρυθμίες σε αμέτρητους φίλους της Νάπολι λίγο πριν την εναρξη του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας τους κόντρα στην Μπρέσια του Μπαλοτέλι.

Ακόμα πάντως και κάποια πιπεράτα συνθήματα που "ξέφυγαν" από την εξέδρα δεν πτόησαν την 28χρονη δημοσιογράφο, η οποία έκανε άπαντες να την αποθεώσουν όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το ποδοσφαιρικό της ταλέντο, κάνοντας τακουνάκια με τη μπάλα.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ