SPORTS & GOSSIP

Η συνάντηση του Βαλμπουένα με τον Ρομαό στην Αθήνα

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ματιέ Βαλμπουενά ξανάσμιξε στην Αθήνα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μαρσέιγ και πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Αλεξί Ρομαό, και έκανε τη σχετική αποκάλυψη στα social media.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι εκπληκτικός στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και αποτελεί έναν παίκτη κόσμημα για τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό συγκεκριμένα, με τον Γάλλο να είναι μάλιστα πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους.

Πέρα όμως από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι και πολύ καλός συμπαίκτης και αυτό μπορούν να το συνυπογράψουν όχι μόνο οι νυν συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά αλλά και άνθρωποι με τους οποίους έχει συνυπάρξει στο παρελθόν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική σκεπή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αλεξί Ρομαό, με τον Γάλλο μέσο της Ρεμς και πρώην του Ολυμπιακού (2016-18) να συνεργάζεται με τον Βαλμπουενά στην Μαρσέιγ για έναν χρόνο (2013-14 που ήταν και η τελευταία του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στο Βελοντρόμ) και τον συναντά ξανά με χαρά στη χώρα μας.

Ο Ρομαό βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η Ligue 1 διεκόπη οριστικά και συναντήθηκε με τον Βαλμπουενά, που δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε φωτογραφία τους στους λογαριασμούς τους στα social media.

"Χαίρομαι που συναντιέμαι με τον συμπαίκτη μου Αλεξίς Ρομαό στην Αθήνα", ήταν το σχετικό μήνυμα του Βαλμπουενα, με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία του με τον Ρομαό σε άκρως καλοκαιρινό mood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ