SPORTS & GOSSIP

Η Τζούλια Ρόμπερτς πλήρωσε 89.000 ευρώ για εισιτήρια του Μουντιάλ 2022

Η Τζούλια Ρόμπερτς πλήρωσε 89.000 ευρώ για εισιτήρια του Μουντιάλ 2022

Η διάσημη ηθοποιός και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζούλια Ρόμπερτς, έδωσε το παρών σε ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά και έδωσε 89.000 ευρώ για εισιτήρια του Μουντιάλ 2022, που θα γίνει στο Κατάρ.

Στο ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του Sean Penn έδωσαν το παρών αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και η Τζούλια Ρόμπερτς. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία μάλιστα υποστηρίζει φανατικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναδείχθηκε νικήτρια στην... κούρσα για την αγορά εισιτηρίων του Μουντιάλ 2022, που θα γίνει στο Κατάρ.

Στη... μάχη, χρήματα φυσικά που θα δίνονταν για την οργάνωση CORE (Κοινοτική προσπάθεια ανακούφισης) ή αλλιώς Haitian Relief Organization (Οργανισμός Ανακούφισης της Αϊτής), συμμετείχαν και άλλοι χολιγουντιανοί σταρ, αλλά η "Pretty Woman" είναι αυτή που με 89.000 ευρώ έκανε δικά της τα εισιτήρια.

Στην 51χρονη ηθοποιό αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και παλαιότερα έχει φωτογραφηθεί με ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Χουάν Μάτα, ο Σέρχιο Ράμος, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Λούκα Μόντριτς και ο Πολ Πογκμπά. Σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, όταν της δίνεται η δυνατότητα παρακολουθεί παιχνίδια της Γιουνάιτεντ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ