SPORTS & GOSSIP

Και ανήλικες στο χλιδάτο πάρτι του Κλάιν με 16 άτομα στην Ισπανία!

Και ανήλικες στο χλιδάτο πάρτι του Κλάιν με 16 άτομα στην Ισπανία!

Ο Νέιθαν Κλάιν φέρεται να πέρασε ένα "τρελό" σαββατοκύριακο σε πολυτελή βίλα στην Ισπανία. Έφερε μαζί του οκτώ γυναίκες και επτά φίλους. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι δύο από τις κοπέλες ήταν 16 και 17 ετών (PHOTO).

Η σκανδαλοθηρική " Sun" υποστηρίζει ότι ο μπακ της Μπόρνμουθ, Νέιθαν Κλάιν πέρασε ένα σαββατοκύριακο σε πολυτελή βίλα στην Ισπανία, παρέα με οκτώ γυναίκες και επτά φίλους του, των οποίων ανέλαβε όλα τα έξοδα, σύμφωνα πάντα με το αγγλικό δημοσίευμα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται βέβαια ότι δύο εκ των κοριτσιών που ήταν στην παρέα του διεθνούς Άγγλου, οι ηλικίες τους ήταν 16 και 17 ετών! Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι η συνοδός του Κλάιν στο πάρτι ήταν το μοντέλο, Εστέλε Μοράιν.

Η Μοράιν, μάλιστα, τις ημέρες που γράφει η "Sun" ότι γινόταν το πάρτι είχε "ανεβάσει" φωτογραφίες από το πολυτελές τουριστικό θέρετρο. Μία εξ αυτών είναι η παρακάτω:

Παράλληλα, στο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο Κλάιν ξόδεψε χιλιάδες λίρες για να έχει η παρέα άφθονο αλκοόλ και hippy crack γνωστό στην Ελλάδα ως "αέριο γέλιου".

Διαβάστε ακόμη:
Οι επτά παίκτες της Άρσεναλ που ξεσάλωσαν με hippy crack, βότκες, σαμπάνιες και 70 γυναίκες
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ