SPORTS & GOSSIP

Καρλέουσα - Βράνιες: Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει προσλάβει σεκιούριτι για την οικογένειά του

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σερβικό Μέσο σημειώνει στο ρεπορτάζ του ότι ο Ογκνιέν Βράνιες φεύγοντας για το Βέλγιο προσέλαβε σεκιούριτι για την κόρη και τη σύζυγό του, Ντανιέλα (PHOTO).

To Blick.rs που έχει κάνει άνω κάτω το σκάνδαλο Καρλέουσα - Βράνιες αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ του "Srbija Danas" που θέλει τον Ογκνιέν Βράνιες και την οικογένειά του να έχουν γίνει δέκτες απειλητικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων εξαιτίας όλων όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ που έφυγε από την πατρίδα του λόγω των υποχρεώσεών του με την Άντερλεχτ παρουσιάζεται ιδιαίτερα αγχωμένος με τις απειλές, όπως και η σύζυγός του Ντανιέλα η οποία φέρεται -πάντα σύμφωνα με τους Σέρβους- να μένει κλεισμένη στο σπίτι και κοντά στο παιδί της.

Ο Βράνιες, μάλιστα, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του γράφεται στο δημοσίευμα ότι έχει προσλάβει σεκιούριτι που προσέχει συνεχώς τη γυναίκα και το παιδί του οι οποίες ζουν μόνιμα στην Μπάνια Λούκα. Πέραν των οικογενειακών θεμάτων, πάντως, ο έμπειρος αμυντικός έχει θέματα και στο Βέλγιο μια και εικάζεται ότι η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί το συντομότερο.

Καρλέουσα - Βράνιες: Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει προσλάβει σεκιούριτι για την οικογένειά του

Ο Ογκνιέν και η Ντανιέλα Βράνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ