SPORTS & GOSSIP

Καρλέουσα - Βράνιες: Οι απειλές του Τόσιτς και το παιδί που ήθελε η Γελένα από τον Βόσνιο

Καρλέουσα - Βράνιες: Οι απειλές του Τόσιτς και το παιδί που ήθελε η Γελένα από τον Βόσνιο

Νέο σερβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γελένα Καρλέουσα ήθελε παιδί από τον Ογκνιέν Βράνιες, ενώ περιγράφει πώς αντιμετώπισαν τις απειλές του προδομένου Ντούσκο Τόσιτς.

Η σερβική Kurir, επικαλούμενη μηνύματα του παράνομου ζευγαριού Καρλέουσα - Βράνιες που έφτασαν στα χέρια των συντακτών της, επισημαίνει σε δημοσίευμα της ότι η Γελένα ήθελε να αποκτήσει παιδί από τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το πάθος των δύο ήταν τόσο έντονο που η Καρλέουσα του είχε εκμυστηρευτεί την επιθυμία της σ' ένα από τα χιλιάδες μηνύματα που είχαν ανταλλάξει όσο διατηρούσαν τον παράνομο δεσμό τους. Οι Σέρβοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι η Γελένα κάποια στιγμή είχε υποψιαστεί ότι ήταν έγκυος, ωστόσο επρόκειτο για "λάθος συναγερμό".

Από εκεί και πέρα το προαναφερθέν Μέσο γράφει πως έχει στην κατοχή του τον διάλογο Βράνιες - Καρλέουσα ο οποίος αφορούσε τις απειλές του προδομένου ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς.

" Τι περιμένεις να σου πω όταν μου λες ότι θα σε σκοτώσει;" φέρεται να λέει ο "Ογκι" στην Καρλέουσα η οποία με τη σειρά της παρουσιάζεται να απαντάει ως εξής: " Μπλοφάρει..."

" Και πιστεύεις ότι θα τον αφήσω να σου κάνει κακό;" τονίζει ένα άλλο μήνυμα του Βράνιες, σύμφωνα πάντα με την Kurir, που έκανε την Καρλέουσα να συγκινηθεί και να του απαντήσει: " Μωρό μου, σε αγαπώ. Είμαι ευτυχισμένη όταν είμαι μαζί σου. Όταν τραγουδάμε, όταν κάνουμε ταξίδια και μου κρατάς το χέρι."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Όγκνιεν Βράνιες: Το πρώτο ποστάρισμα στο Instagram μετά το ερωτικό σκάνδαλο
Νέα μηνύματα στη φόρα από Βράνιες και Καρλέουσα, πήρε θέση και η μάνα του Βόσνιου
Γέλενα Καρλέουσα: Η 40άρα πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Βράνιες και Τόσιτς
Επίθεση Καρλέουσα σε Βράνιες: "Θα σε γ@@@@, η συμβουλή μου είναι να αυτοκτονήσεις τώρα!"
Βράνιες για το ερωτικό τρίγωνο: "Δεν είμαι κακός άνθρωπος, ούτε ψυχοπαθής"
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ