ΣΤΗΛΕΣ

Και σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει την παρθενιά της 19χρονη Λονδρέζα

Και σε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει την παρθενιά της 19χρονη Λονδρέζα

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών για την παρθενιά 19χρονης κοπέλας από το Λονδίνο, που ψάχνει χρήματα για τις σπουδές της.

Mια νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο, θέλοντας -όπως υποστηρίζει- να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τις σπουδές της, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της μέσω διαδικτύου και οι προσφορές ξεπερνούν και το 1.000.000 δολάρια!

Η 19χρονη "Έιμι" προσέγγισε τους ανθρώπους μιας γερμανικής ιστοσελίδας που βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά νεαρών γυναικών απ' όλο τον κόσμο. Η νεαρή ανέφερε ότι έχει βγει τρία ραντεβού με υποψήφιους και συγκεκριμένα με έναν τραπεζίτη της Wall Street, έναν Γερμανό επιχειρηματία και έναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Το σκεφτόμουν καιρό. Είναι μια αληθινά σπουδαία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κάνω ταξίδια και να πληρώσω μόνη μου τις σπουδές μου", ανέφερε η 19χρονη, η οποία τονίζει πως δεν θα επιλέξει τον άνδρα με την μεγαλύτερη προσφορά, αλλά αυτόν που θα της εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Λέτε να την... εμπνεύσει τελικά ο παίκτης της Γιουνάιτεντ; Άραγε ανήκει στους υποστηρικτές του Μουρίνιο ή του Πογκμπά; Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές είναι χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ