SPORTS & GOSSIP

"Μυστικός γάμος στο Μαρόκο για Ρονάλντο - Χεορχίνα"

Soccer player Cristiano Ronaldo, right, and Georgina Rodriguez pose for photographers upon arrival at the European MTV Awards in Seville, Spain, Sunday, Nov. 3, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Soccer player Cristiano Ronaldo, right, and Georgina Rodriguez pose for photographers upon arrival at the European MTV Awards in Seville, Spain, Sunday, Nov. 3, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP) PHOTO BY JOEL C RYAN/INVISION/AP

Ιταλικό περιοδικό προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με το μυστήριο να λαμβάνει χώρα στο Μαρόκο υπό άκρα μυστικότητα.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ είναι εδώ και αρκετά χρόνια η επίσημη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ίσως όμως να είναι κάτι πολύ παραπάνω εδώ και λίγα 24ωρα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Novella 2000", με το γνωστό εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό να αποκαλύπτει πως μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 12 μήνες για επικείμενο γάμο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε τα σενάρια αυτά να πάρουν σάρκα και οστά.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω περιοδικό υποστηρίζει πως ο 34χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους και το πανέμορφο μοντέλο ταξίδεψαν στο Μαρόκο και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τον εκατομμυριούχο Μπαντρ Χάρι, πρωταθλητή του kickboxing και καλό φίλο του CR7 να έχει την ευθύνη ώστε να πάνε όλα τέλεια στην τελετή.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, is kissed by his girlfriend Georgina Rodriguez after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Madrid defeated Liverpool by 3-1. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, is kissed by his girlfriend Georgina Rodriguez after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Madrid defeated Liverpool by 3-1. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Θέλοντας μάλιστα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην αποκάλυψή του, το περιοδικό φιλοξενεί και δηλώσεις ενός προσώπου που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, το οποίο έκανε λόγο για αλλαγή της διαθήκης από πλευράς Κριστιάνο Ρονάλντο:

"Τα είχα καταλάβει όλα από τις 29 του περασμένου Αυγούστου: εκείνη την ημέρα ο Κριστιάνο πήγε στην Μαδέιρα με τους εκπροσώπους του για να κάνει κάποια αλλαγή στα περιουσιακά του στοιχεία και να προστατεύει νομικά και την Χεορχίνα.

Προηγουμένως, όλη του την περιουσία την διαχειριζόταν η μητέρα του, ενώ εκείνη την ημέρα ο Ρονάλντο έκανε κάποιες τροποποιήσεις και συμπεριέλαβε στην περιουσιακή του κατάσταση την Χεορχίνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ