SPORTS & GOSSIP

Ντύθηκε γαμπρός ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Σεμπά

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Σεμπά, εγκατάλειψε οριστικά την εργένικη ζωή καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ευτυχία Σιδέρη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην πατρίδα του την Βραζιλία, για να μετακομίσει στην Πορτογαλία το 2012 και από εκεί το 2015 στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Σεμπά, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να γράφει ουκ ολίγες συμμετοχές στην Super League με τα ερυθρόλευκα (61 ματς - 6 γκολ ο απολογισμός του) και το καλοκαίρι του 2018 να πηγαίνει ως δανεικός για έξι μήνες στην κινεζική Chongqing Lifan.

Μπορεί ωστόσο να πήγε στην Κίνα, ωστόσο η καρδιά του Βραζιλιάνου έμεινε στην Ελλάδα, καθώς εδώ γνώρισε το άλλο του μισό, την Ελληνίδα ηθοποιό Ευτυχία Σιδέρη, με την οποία είναι ζευγαρι τα τελευταία χρόνια.

Ντύθηκε γαμπρός ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Σεμπά

Μαζί, έχουν ένα κοριτσάκι που ετοιμάζεται να κλείσει τα 2 χρόνια ζωής, με το ζευγάρι να ενώνεται μάλιστα με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή και να δίνει την πλέον επίσημη μορφή σε αυτή την ωραία ιστορία αγάπης που γράφουν μαζί στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι μετά από το γάμο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Σαουδική Αραβία, για να ενταχτεί στο δυναμικό της Αλ Σαμπάμπ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ντύθηκε γαμπρός ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Σεμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ