SPORTS & GOSSIP

Ο Νεϊμάρ έγινε... Τζέιμι Λάνιστερ μέσα σε ένα βράδυ!

Ο Νεϊμάρ έγινε... Τζέιμι Λάνιστερ μέσα σε ένα βράδυ!

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι που αφορούν τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, τότε ο Βραζιλιάνος για 5η σερί χρονιά δεν θα αγωνιστεί την ημέρα των γενεθλίων της αδερφής του. Και οι χρήστες του facebook δεν άργησαν να... οργιάσουν.

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, στην αναμέτρηση Κυπέλλου της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο στις 23 Γενάρη, έχει σημάνει συναγερμό στους Παριζιάνους και την εθνική Βραζιλίας καθώς μπορεί να φέρει τον 26χρονο επιθετικό αντιμέτωπο με μια μακρά απουσία από την αγωνιστική δράση.

Η σελίδα GiveMe Sport στο facebook έφερε στο προσκήνιο μια απίθανη σύμπτωση, που θέλει τον Νεϊμάρ να μην αγωνίζεται για πέντε σερί χρόνια (!) σε ημερομηνίες γειτονικές με τα γενέθλια της αδερφής του, που είναι στις 11 Μαρτίου...

Τη σεζόν 2014-2015 ήταν τιμωρημένος, όπως και τη σεζόν 2015-2016. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους ήταν τραυματίας, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί και φέτος.

Σε αυτή την -ασυνήθιστη αν μη τι άλλο- σύμπτωση, οι χρήστες του facebook πήραν... φωτιά και γρήγορα ταύτισαν τον Βραζιλιάνο σταρ με τον Τζέιμι Λάνιστερ (Nikolaj Coster-Waldau) του Game of Thrones! Το τρολάρισμα δεν είχε τελειωμό.

O συγκεκριμένος χαρακτήρας της επικής τηλεοπτικής σειράς διατηρεί απαγορευμένη σχέση με την αδερφή του, Σέρσεϊ Λάνιστερ (Lena Heady). Έτσι, διάσημες ατάκες του Game of Thrones που αποδίδονται στους Λάνιστερ, έγιναν λογοπαίγνιο στα πληκτρολόγια των χρηστών του facebook.

"Ο Νεϊμάρ πάντα πληρώνει τα χρέη του", "η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη", "Ο Νεϊμάρ στέλνει τους χαιρετισμούς του", μαζί με gifs από χαρακτηριστικές στιγμές της σειράς είχαν την τιμητική τους στα χιλιάδες σχόλια, κάτω από το ποστάρισμα της σελίδας.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ