SPORTS & GOSSIP

Ο Ουνάι Έμερι κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του για ό,τι έγινε στην Άρσεναλ

Arsenal's head coach Unai Emery reacts during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Eintracht Frankfurt at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's head coach Unai Emery reacts during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Eintracht Frankfurt at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Στην πρώην σύντροφό του έριξε την ευθύνη της απόλυσης του από την Άρσεναλ ο Ουνάι Έμερι, με την ίδια να δηλώνει πως την αποκάλεσε "μάγισσα".

Ο Ουνάι Έμερι αποχώρησε από την Άρσεναλ τον Νοέμβριο μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον διαδέχεται. Έκτοτε δεν έχει βρει ομάδα, με τον ίδιο να περιμένει το καλοκαίρι προκειμένου να εξετάσει την καλύτερη δυνατή προοπτική για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Sun η πρώην σύντροφός του, ο λόγος της απομάκρυνσής του από τον αγγλικό ήταν η ίδια. Αυτό πίστευε ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος την κατηγόρησε και την αποκάλεσε "μάγισσα".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: " Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο και όταν ξαναβρεθήκαμε τον Δεκέμβριο, αφότου είχε απολυθεί, με κατηγόρησε ότι εγώ ευθυνόμουν. Μου είπε ότι ήμουν μια άσπρη μάγισσα και ότι του έφερα πολύ κακή τύχη. Ότι ήταν τόσο αγχωμένος που το μυαλό του δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφότου χωρίσαμε. Πέταξα για να τον συναντήσω το Σαν Σεμπαστιάν πριν από την πρωτοχρονιά, και τότε ήταν που με κατηγόρησε για το γεγονός πως έφυγε από την Άρσεναλ".

AP Photo/Matt Dunham

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ