SPORTS & GOSSIP

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύεται την αγαπημένη του!

Spain's Rafael Nadal celebrates after defeating United States' Frances Tiafoe in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Spain's Rafael Nadal celebrates after defeating United States' Frances Tiafoe in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ¡Hola!, ο Ραφαέλ Ναδάλ αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ¡Hola!, ο Ραφαέλ Ναδάλ αναμένεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Μαρία Φρανθίσκα Περέγιο.

Ο 32χρονος Ισπανός τενίστας, κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων, έπειτα από περίπου 14 χρόνια σχέσης ετοιμάζεται να "κρεμαστεί". Η τελετή θα γίνει το φθινόπωρο του 2019 στη Μαγιόρκα. To ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη Ρώμη τον περσινό Μάιο, αλλά με απόλυτη μυστικότητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

"Προφανώς έχω την πρόθεση να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή. Αγαπώ τα παιδιά και θα ήθελα να κάνω παιδιά", είχε πει ο Ναδάλ τον περσινό Μάρτιο. H σύντροφος του είναι 30 ετών και εργάζεται ως ασφαλίστρια. Είναι επίσης διευθύντρια στο ίδρυμα του Ισπανού τενίστα, "Rafa Nadal Foundation".

Δείτε την σύντροφο του Ραφαέλ Ναδάλ:

View this post on Instagram

All smiles {from Rafa's last match}

A post shared by Maria Francisca Perelló (@xiscaperellofans) on





TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ