ΣΤΗΛΕΣ

Ο Στέρλινγκ απαγόρευσε στον γιο του να βλέπει "Πέππα το γουρουνάκι"

Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Nov. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απαγόρευσε στον γιο του, Τιάγκο, να παρακολουθεί το διάσημο παιδικό "Πέππα, το γουρουνάκι" για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Διαβάστε τι δήλωσε στους "Times".

Η "Πέππα το γουρουνάκι", ένα από τα αγαπημένα παιδικά παγκοσμίως, απαγορεύεται στο σπίτι του Ραχίμ Στέρλινγκ, έπειτα από απόφαση του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αποκάλυψε ο 24χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "Times", είδε τον γιο του, Τιάγκο, να υιοθετεί άσχημες συμπεριφορές που έβλεπε στο παιδικό με αποτέλεσμα να θορυβηθεί και να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

"Ξαφνικά, ο Τιάγκο ξεκίνησε να κάνει σκανταλιές και συνειδητοποίησα ότι έκανε ό,τι και "η Πέπα το γουρουνάκι" και δεν το βλέπει πλέον. Υπάρχει ένα επεισόδιο στο οποίο όταν η μαμά και ο μπαμπάς της Πέπα της λένε να καθαρίσει το δωμάτιό της εκείνη λέει όχι. "Τι εννοείς όχι;" της λένε. Της καθαρίζουν το δωμάτιο και όταν βγαίνουν, η Πέπα έχει διαλύσει όλο το δωμάτιο. Λέω στον γιο μου "όχι, όχι, όχι, δεν γίνεται έτσι εδώ. Σου μαθαίνουμε τα σωστά πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Στέρλινγκ με τον γιο του:

Star Bwoy

A post shared by Raheem Sterling x (@sterling7) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ