SPORTS & GOSSIP

Survivor: Έξαλλος με συμπαίκτη του ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Survivor: Έξαλλος με συμπαίκτη του ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο εκνευρίστηκε με τον Τόνι Σταυράτη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα τι λέει ο συμπαίκτης του στο Survivor. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη. (VIDEO)

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο εκνευρίστηκε με τον Τόνι Σταυράτη στο χθεσινό (25/3) επεισόδιο του Survivor μετά το φινάλε του ατομικού αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία με φίλους.

Οι παίκτες που έχουν οικογένεια, όπως είναι ο Ογκουνσότο και ο Σταυράτης, συμφώνησαν ότι αν χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για το έπαθλο, αλλά να πάνε εκείνοι που θέλουν να μιλήσουν με φίλους. Όταν, όμως, έρθει η ώρα για το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια, αν χάσουν, να τους επιλέξουν για να μιλήσουν εκείνοι με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Ο Ογκουνσότο έχασε επίτηδες όπως είπε, όχι όμως και ο Τόνι, κάτι που εκνεύρισε τον Πάτρικ, διότι αποκάλυψε πως το είχαν συμφωνήσει και εκείνος το αθέτησε. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε εξηγήσεις, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εμφανώς φορτισμένος, ανέφερε:

"Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένειά μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνι. Εγώ έχασα για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του", είπε ανάμεσα σε άλλα ο Ογκουνσότο και ο Τόνι υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα για όσα έλεγε ο συμπαίκτης του και πως εκείνος δεν θα καθόταν να χάσει.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ