Ο Μάξι Λόπες θέλησε να βάλει τέλος στον "πόλεμο" με τον Μάουρο Ικάρντι όχι όμως και σε αυτόν με την πρώην σύζυγό του, εξαπολύοντας σχόλιο-δηλητήριο για την Γουάντα Νάρα μέσω Instagram.

Η αλήθεια είναι πως η τελευταία συνέντευξη του Μάξι Λόπες προκάλεσε αίσθηση στην Ιταλία, με τον φορ της Κροτόνε να δηλώνει φόρα παρτίδα πως έχει συγχωρέσει τον άλλοτε φίλο του, Μάουρο Ικάρντι για το γεγονός πως είναι τώρα στο πλευρό της Γουάντα Νάρα και να υποστηρίζει πως όποια κόντρα υπήρχε μεταξύ τους αυτή ανήκει στο παρελθόν.

ADVERTISING

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε μάλιστα πως αυτό που έχει σημασία τώρα για εκείνον ώστε να είναι ευτυχισμένος, είναι η ευτυχία των παιδιών του. Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ όμορφα καθώς φαινόταν πως μπήκε ένας επίλογος σε μία χρόνια διαμάχη μεταξύ του Μάξι Λόπες και της Γουάντα Νάρα, ωστόσο αποδείχτηκε πως ήταν "πολύ καλό για να είναι αληθινό".

Η απόδειξη εμφανίστηκε την Πέμπτη, με τον Λόπες να κάνει το εξής ποστάρισμα στο Instagram: "Όχι απλα συγχωρώ τον Μάουρο, αλλά τον ευχαριστώ επειδή έφυγε έτσι η Γ...".

Inline Image

ADVERTISING

Φυσικά, μετά τις ευχαριστίες προς τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν που τον απάλλαξε από την παρουσία της Γουάντα Νάρα, ήρθε η άμεση απάντηση από τη σύζυγο και μάνατζερ του Ικάρντι με το εξής σχόλιο στο δικο της λογαριασμό στο Instagram:

"O σεβασμός είνα όπως και τα χρήματα, μπορείς να τον απαιτήσεις, όμως είναι καλύτερα να τον κερδίσεις". Συμπέρασμα; Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και δύσκολα θα ξεθυμάνει...

Inline Image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάξι Λόπες για Ικάρντι: "Τον συγχώρεσα, κανένα πρόβλημα μαζί του"