SPORTS & GOSSIP

Τραγουδίστρια η νέα σέξι σύντροφος του Μπαλοτέλι

Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Olympique Marseille's new player Mario Balotelli poses with his new jersey during a press conference, at the club's headquarters of La Commanderie, in Marseille, southern France , Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι αναγεννημένος το τελευταίο διάστημα στην Μαρσέιγ και μία σημαντική αιτία για την αγωνιστική του άνοδο είναι και η νέα του σύντροφος, Ελόντιε Ντι Πατρίτσι (PHOTOS).

To πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν απογοητευτικό για τον Μάριο Μπαλοτέλι όντας άσφαιρος στις 10 συμμετοχές του με τη φανέλα της Νις στην Ligue 1, ωστόσο από τον Ιανουάριο και μετά πήρε το αίμα του πίσω με το που πάτησε το πόδι του στο "Βελοντρόμ".

Αν και το κοινό της Μαρσέιγ είναι άκρως απαιτητικό, το άγχος δεν βάρυνε τα πόδια του Ιταλού επιθετικού και αυτό αποτυπώθηκε και στο χορτάρι, με τον "Super Mario" να μετράει ήδη 7 τέρματα στις πρώτες του εννιά συμμετοχές με την Ολιμπίκ στο πρωτάθλημα.

Άκρως ανανεωμένος λοιπόν εμφανίζεται εντός γηπέδου ο Μάριο Μπαλοτέλι και σύμφωνα με όσα έβγαλε στη φόρα το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Chi", ένας σημαντικός λόγος για την ανάτασή του είναι η προσωπική του ζωή που έχει πάρει την πάνω βόλτα.

Για αυτό έχει βάλει το χεράκι της η Ελόντιε Ντι Πατρίτσι, με το περιοδικό να αποκαλύπτει πως εδώ και λίγο καιρό ο Μπαλοτέλι είναι ζευγάρι με την 28χρονη Ιταλίδα τραγουδίστρια και πως εδώ και λίγες ημέρες το παραδέχτηκαν δημόσια μέσω κοινής τους εξόδου.

"Όποιος τους γνωρίζει καλά αναφέρει πως ο επιθετικός της Μαρσέιγ και η άλλοτε διαγωνιζόμενη του μουσικού ριάλιτι Amici είναι αχώριστοι", αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

Η ΕΛΟΝΤΙΕ ΝΤΙ ΠΑΤΡΙΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

View this post on Instagram

Entomofobia

A post shared by Elodie (@elodiedipatrizi) on

View this post on Instagram

Siamo nati così 05.05.15

A post shared by Elodie (@elodiedipatrizi) on

View this post on Instagram

Regalami tutte le stelle cadenti ✨

A post shared by Elodie (@elodiedipatrizi) on

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ