SPORTS & GOSSIP

"Ζωάρα" στην Ίμπιζα κάνουν Εμπαπέ - Αγκουέρο

France's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's third goal during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Διάλειμμα από την ποδοσφαιρική... καθημερινότητα κάνουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Σέρχιο Αγκουέρο, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην μαγευτική Ίμπιζα (PHOTO).

Πριν από έναν μήνα ήταν αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όμως τώρα είναι συνταξιδιώτες στον ισπανικό επίγειο παράδεισο της Ίμπιζα! Ο λόγος για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Σέρχιο Αγκουέρο, οι οποίοι παραθερίζουν στο ισπανικό θέρετρο της Ίμπιζα.

Μπορεί ο 19χρονος Γάλλος κυνηγός να "πλήγωσε" με δύο γκολ τον επιθετικό της "αλμπισελέστε" στη φάση των "16" του Μουντιάλ της Ρωσίας, στέλνοντας πρόωρα "σπίτι" της την Αργεντινή (4-3), ωστόσο οι κακίες δεν έχουν θέση στην ποδοσφαιρική υδρόγειο.

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός, αφού οι δύο άσοι του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού star system συναντήθηκαν -τυχαία- στο κοσμοπολίτικο νησί της Ισπανίας, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να ποζάρουν στον φακό, για να απαθανατίσουν τη στιγμή, με τα αναμνηστικά φλας να αστράφτουν.

Μάλιστα, ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι ανήρτησε την φωτογραφία στο instagram, με τα like να πέφτουν βροχή, ενώ ο συμπαίκτης του 30χρονου λάτιν άσου στους "πολίτες", Μπέντζαμιν Μεντί, ζήτησε με ποστάρισμά του στο twitter από τον Κουν να μεσολαβήσει, εκτελώντας χρέη... μάνατζερ, ώστε να κάνει το απαραίτητο "ψηστήρι" στον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να μετακομίσει στη "γαλάζια" πλευρά του Μάντσεστερ.

Πάντως, το όνειρο του 24χρονου αριστερού μπακ, μετά τη Μονακό να σμίξει ξανά, μετά τη Μονακό, με το "παιδί-θαύμα" του γαλλικού ποδοσφαίρου στη Σίτι -μάλλον- θα (παρα)μείνει... θερινής νυκτός.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

@k.mbappe

A post shared by Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ