VIRAL

"Τιτανομαχίες" στα προημιτελικά του Panini Tournament του Sport24.gr

"Τιτανομαχίες" στα προημιτελικά του Panini Tournament του Sport24.gr

Οκτώ δημοσιογράφοι, τέσσερις δυνατές "μάχες" με τις ολοκαίνουργιες κάρτες Adrenalyn XL της Panini. Ποιοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά; Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Οι αλλαγές πολλές και αυτό που έχει στοιχίσει περισσότερο σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο είναι η αναβολή του Euro 2020. Ελλείψει ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, το Sport24.gr αποφάσισε να κάνει ένα "ζέσταμα" για το επόμενο καλοκαίρι και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να διοργανώσει το δικό του τουρνουά με τη βοήθεια της αγάπης των παιδικών μας (και όχι μόνο) χρόνων, της Panini.

Οκτώ δημοσιογράφοι του Sport24.gr πήραν στα χέρια τους τις κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL, μια φοβερή συλλογή με ανταλλάξιμες κάρτες για ατελείωτο παιχνίδι είτε με φίλους, είτε online απέναντι σε συλλέκτες απ' όλο τον κόσμο και "διασταύρωσαν τα ξίφη" τους με στόχο τη νίκη στο Panini Tournament και την ανάδειξη του άτυπου πρωταθλητή Ευρώπης.

Η διαδικασία απλή, η αγωνία 'στο κόκκινο' και οι δημοσιογράφοι του Sport24.gr έτοιμη για τις μάχες.

Ο Γιάννης Φιλέρης με την Αγγλία κόντρα στον Θανάση Κρεκούκια που εκπροσώπησε την Ισπανία, ο Παντελής Διαμαντόπουλος με την Ιταλία κόντρα στον... Γερμανό Γιώργο Περπερίδη, ο Παντελής Βλαχόπουλος με τη Γαλλία εναντίον του Βαγγέλη Αρναούτογλου που έψαχνε απεγνωσμένα κάρτες της Ρωσίας και ο Θέμης Καίσαρης που εκπροσώπησε την Πορτογαλία και 'πάλεψε' κόντρα στην Τσεχία του Τσάρλυ.

"Τιτανομαχίες" στα προημιτελικά του Panini Tournament του Sport24.gr

Ποιοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά;

Η απάντηση δίνεται στο VIDEO που ακολουθεί. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, πατήστε το play and let the game begin!

Το ματς του Γιάννη Φιλέρη με τον Θανάση Κρεκούκια εξελίχθηκε σε ντέρμπι με την Αγγλία να επικρατεί τελικά της Ισπανίας με 1-0, την ίδια ώρα που σε ένα άλλο 'γήπεδο' ο Παντελής Βλαχόπουλος έκανε 'περίπατο' με τη Γαλλία κόντρα στη Ρωσία του Βαγγέλη Αρναούτογλου με σκορ 3-0.

Οι κάρτες UEFA EURO 2020 ADRENALYN XL έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον Παντελή Διαμαντόπουλο που νίκησε τον "Γερμανό" Γιώργο Περπερίδη με 1-0 εκπροσωπώντας την Ιταλία ενώ ο Θέμης Καίσαρης με την Πορτογαλία βρήκε το πολυπόθητο 'γκολ' που χρειαζόταν κόντρα στην Τσεχία του Τσάρλυ και νίκησε με σκορ 2-1.

Δείτε πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια των ημιτελικών:

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Αγγλία (Γιάννης Φιλέρης) - Ιταλία (Παντελής Διαμαντόπουλος)

Γαλλία (Παντελής Βλαχόπουλος) - Πορτογαλία (Θέμης Καίσαρης)

Τέσσερις νικητές, δύο 'τιτανομαχίες' για τη συνέχεια με την Αγγλία του Γιάννη Φιλέρη να διασταυρώνεται με την Ιταλία του Παντελή Διαμαντόπουλου σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να είναι ματς των ημιτελικών του Euro 2020 και την Γαλλία του Παντελή Βλαχόπουλου να βρίσκει στον δρόμο της προς τον τελικό την Πορτογαλία του Θέμη Καίσαρη.

Ποιοι θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Panini Tournament;

Stay tuned για τη συνέχεια!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ