NBA

Μπογκντάνοβιτς: "Η Φενέρ θα πάρει τη Εuroleague, ο Aντετονκούμπο MVP"

Μπογκντάνοβιτς: "Η Φενέρ θα πάρει τη Εuroleague, ο Aντετονκούμπο MVP"

Ο Μπόγκνταν Μπογκαντάνοβιτς εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάρει το βραβείο του MVP, έστειλε με ξεχωριστό τρόπο χαιρετίσματα στον Κώστα Σλούκα κι έκανε την πρόβλεψη του για την EuroLeague.

Ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς λίγο πριν από το τζάμπολ του Rising Stars (16/2, 04:00) στο πλαίσιο του All-Star Weekend 2019 τέθηκε στην διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και μίλησε τόσο για το ΝΒΑ, όσο για την EuroLeague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΡΛΟΤ: Χάρης Σταύρου

Ο Σέρβος γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς έστειλε χαιρετίσματα στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα με έναν χαρακτηριστικό τρόπο. "Γεια σου μαλ...", ανέφερε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα κατακτήσει την EuroLeague.

"H Φενέρμπαχτσε. Θα έλεγα πως θα κατακτούσε το τρόπαιο η Παρτίζαν, αλλά δεν αγωνίζεται στην EuroLeague. Θα είναι σύντομα, όμως, στην EuroLeague. Πιστεύω πως η Φενέρμπαχτσε θα κατακτήσει την EuroLeague".

Ο Σέρβος σουτέρ, όμως, ρωτήθηκε και για το ποιος παίκτης θα πάρει το βραβείο του MVP και ήταν ξεκάθαρος: "Πιστεύω πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο ΜVP. Oι Μπακς αγωνίζονται με πολύ μεγάλη σταθερότητα και προς το παρόν βρίσκονται στην πρώτη θέση".

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν για ακόμα μία χρονιά στη διάθεσή τους ζωντανά και αποκλειστικά όλη τη δράση από το ΝΒΑ All-Star Weekend 2019, το τριήμερο 16-18/2, το οποίο θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game 2019 και τον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτή του ΛεΜπρον Τζέιμς, τη Δευτέρα 18/2, στις 03.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ