ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: Ο πατέρας του διέψευσε ότι διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γιουβέντους για τη φάση των ομίλων του Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γιουβέντους για τη φάση των ομίλων του Champions League AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι διέψευσε ρεπορτάζ ότι διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του γιου του.

Τα σενάρια και τα ρεπορτάζ για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι δίνουν και παίρνουν. Το El Chiringuito" μετέδωσε ότι ο πατέρας του , Χόρχε Οράσιο, έκανε ταξίδι στο Κατάρ για να διαπραγματευτεί με την Παρί Σεν Ζερμέν το μέλλον του γιου του, αλλά ο ίδιος θέλησε να το διαψεύσει και έκανε λόγο για Fake news.

Ο Μέσι από τον Γενάρη θα μπορεί να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα, μιας και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ακόμα δεν έχει υπογράψει νέα συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα. Όσο το θέμα μένει ανοικτό, τόσο τα ρεπορτάζ θα πληθαίνουν αναφορικά με το τι προτίθεται να κάνει.

Ο πατέρας του Μέσι ανέφερε πως από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στην Αργεντινή, ως εκ τούτου δεν έκανε κανένα ταξίδι στο Κατάρ για να μιλήσει με τους διοικούντες την Παρί για πιθανή μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ